Beoordelingen van Goldfish Sushi & Poke Amsterdam

Recente recensies

5.0
Miek
9 februari 2024
EvaD
29 januari 2024

Fresh, delicious spicy tuna hand rolls & sushi.

Jeroen
23 januari 2024

Erg lekker en beter dan de meeste anderen. Hopelijk blijft de kwaliteit op dit niveau.

Osho
20 januari 2024
Magerramov
11 januari 2024

De meest verse en heerlijke sushi die er in Amsterdam Oost te krijgen is , top .

Tanya
25 december 2023

heerlijk verse sushi! prima keuze en aardig personeel!

Robin
23 december 2023

Hele lekkere verse sushi

Tim W.
8 december 2023

Prima sushi, en uitstekende prijs/kwaliteit.

Yvonne
19 november 2023

Allemaal heerlijk!

Chiara
15 november 2023

Het personeel is altijd vriendelijk. Het is snel klaar en het smaakt fantastisch.

Noor
14 november 2023

Erg lekkere sushi en heel aardig personeel

Nikola
7 november 2023
Jurjen
23 oktober 2023

Top kwaliteit!!

Sana
13 oktober 2023

Kwaliteit van het eten was zoals altijd heel goed en vers. Alleen was de ophaaltijd niet goed ingeschat. Ik toch even in de zaak moeten wachten tot mijn eten klaar was.

Franzi
9 oktober 2023

Lekker sushi! 🍱

Noor
14 september 2023

Heerlijke sushi, aardige medewerkers en lekkere ingrediënten! Wij komen hier altijd terug :)

KitC
10 september 2023

Erg lekker eten, meer kan ik niet zeggen. Hier gaan wij vanaf nu vaker bestellen.

Ekaterina
18 augustus 2023

Everything was good, but I didn't receive edamame which was in the order

Riza Seref
13 augustus 2023
Artem Puzanov
11 augustus 2023
Charbel Moussa
16 juli 2023

Good quality sushi at top value!

EvaD.
3 juli 2023

Excellent quality, I recommend the handrolls.

EDC
28 juni 2023

Hand rolls waren uitstekend!

Carina
25 juni 2023

Heerlijk gegeten! O.a.Lekker verse maki en pokebowl Goeie prijs kwaliteit verhouding!

Gul
17 juni 2023

Vers bereid (ik was iets te vroeg en het werd nog vers gemaakt) en goed van smaak. Zeker een aanrader voor wie van sushi houdt.

Pieter
30 mei 2023

Beste sushi in Amsterdam oost! Altijd super vers, waanzinnig lekker.

SO
27 mei 2023

Heerlijke pokebowl.

Anne
19 mei 2023

Unfortunately we didn’t get the free roll (for 2nd time), but the quality is always good.

Nino
14 mei 2023
Martine
12 mei 2023

Super lekker en vers, hele goede kwaliteit

Sacha Roozemond
8 mei 2023

erg vers en lekker. Ik was echt onder de indruk. Ik beveel Goldfish echt aan

Artem P
6 mei 2023
Ceci
4 mei 2023

Als altijd een perfect bowl

Niels
2 mei 2023

Heerlijk gegeten: verse producten en mooie presentatie. Met 20 minuten was de bestelling klaar gemaakt.

Artem
25 april 2023
Trix
16 april 2023

This is one of the best sushi places in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
10 april 2023

Thx voor de extra! Great!

Stef
3 april 2023

Heerlijk vers

Laurian
30 maart 2023

High wuality sushi and nice edamame gift

Ou chih hsi
28 maart 2023

令人驚艷的好吃 ,我與友人一起分享非常開心,食材用料非常新鮮級數也非常講究,醬料更是一絕調和的恰到好處。非常感謝一直維持高水準的品質讓我們可以享用 謝謝🌷

Dmurto
20 maart 2023
Merit
18 maart 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging. Aanrader!!!

Laurian
12 maart 2023

De poke bowls waren heerlijk en voor een goede prijs

Neira
28 februari 2023

Super vers, lekker, fijne porties en snel klaar. Keep it up met deze kwaliteit!

Benjamin
27 februari 2023

Sushi is relatively simple, but relies on quality ingredients. That you use those is very noticable and makes a big difference. Simple things like ripe avocados and properly seasoned rice really gives you the edge. To me, sriracha mayo is blasphemy, and if you must use mayonaise i would suggest either wasabi mayo, mayo mixed with a bit of ponzu and sesame oil or kewpie mayo. Asides from this you are my favorite place for pokebowls and the like. Please resist inflation, i would love to be able to still afford eating here in the future!

Jason van Haard
18 februari 2023

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger. Helemaal top

Mark Frederikse
16 februari 2023

Na anderhalf uur kwam ons eten eindelijk. Het was grotendeels koud geworden. Bovendien klopte de bestelling niet. Iets wat we besteld hadden was er niet maar daarvoor in de plaats waren er twee dingen die we niet besteld hadden. De kwaliteit van het eten is overigens prima.

Jens
12 februari 2023
Mara
12 februari 2023
Mai Hoa
4 februari 2023

Thanks so much ❤️❤️

Thomas
2 februari 2023

Heerlijke sushi

Barbara
9 januari 2023

Supergoeie sushi, echt vers, smakelijk en divers. Bestelling afgehaald, keurig op tijd klaar. Veel (soja)saus, gember, wasabi, eetstokjes en servetjes. Keurig verpakt, vriendelijk personeel. Aanrader!

Hoessein
30 december 2022

Lekker en bezorger was op afgesproken tijdstip voor de deur👍

J stadig
24 december 2022

Perfecte

Naziha
23 december 2022

Super lekker je proeft dat het vers en met liefde is voorbereidt en ze zijn super vriendelijk en en top service. Ik weet waar ik voortaan mijn sushi bestel.

Luna
5 december 2022

We hebben genoten van de sushi!

Arjan
28 november 2022

Super

Nina
24 november 2022
Naj
24 november 2022

Heerlijke verse sushi! Echt aan iedereen aan te raden ! 👌

Stephen
15 november 2022
Mechtild van den Hombergh
9 november 2022

Lekker! Leuk tentje. Makkelijk, goede website, niet te duur voor sushi. Wel jammer dat er wat oude rijst gesmokkeld zat in de sushi.

Daan
5 november 2022

Lekker vers en de juiste temperatuur voor sushi

Nathalie Notenboom
27 oktober 2022

Super goed! Kakelverse sushi, snelle service en goede prijs/kwaliteit. Een aanwinst voor de buurt!

Awara
20 oktober 2022

Best sushi in town!

joost
13 oktober 2022
Britt
26 september 2022
Mariska Stolwijk
18 september 2022
Simone
17 september 2022

Heerlijk verse sushi! Echt een aanrader!

Daphne Fleming
12 september 2022

Erg goed, verse vis en goede rijst.

K
5 september 2022
Hannah
1 september 2022
Alena
26 augustus 2022

Tasty and high quality 👍

Anoniem
23 augustus 2022

Heerlijk verse sushi!

Yasmin Charley
17 augustus 2022

Het was heerlijk! Super lekkere sushi voor een goede prijs

Lo
7 augustus 2022

Vond de rijst iets te kleverig, maar dat is meer eigen smaak.

Pleun
4 augustus 2022

Heerlijk is alles bij goldfishsushi allle ingrediënten zijn vers!De pokebowl is overheerlijk en de sushi’s zijn verrukkelijk het is een aanwinst in Amsterdam oost. Goldfishsushi is de allerbeste de mensen die er werken zijn ook vriendelijk de service is zeer goed!

Eli
3 augustus 2022

Lekker!

Sol
25 juli 2022

Heerlijke sushi en poke bowl!

I.
16 juli 2022

Heerlijke sushi gegeten. Kwaliteit is zeer goed. Mooiste aanwinst in hartje oost.

Georgina
15 juli 2022

Always Delicious! Always 5 stars! Thank you for adapting the request to put less rice it was very tasty and even better if your counting carbs! ;-)

Awara
11 juli 2022

Ongelofelijk goed! Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit betere sushi gehad heb.

Josh
10 juli 2022

Great quality sushi. Restaurant staff was tremendously friendly.

Marie
3 juli 2022

Wat een aanwinst in Oost! Superverse vis maakt goeie sushi!

Nadine
1 juli 2022

Beste en lekkerste sushi to go van Adam. Als sushi liefhebber eet ik vaak in de duurdere Japanse restaurants (geen all you can eat fabriek!) Hier wordt de sushi vers en met liefde bereid door zulke lieve eigenaren. Prijs kwaliteit verhouding: 10.

Damiano
30 juni 2022

The best in the neighborhood!!

Eli
16 juni 2022

Bedankt, het was echt lekker!

David
10 juni 2022
Chris
27 mei 2022

Echt goed hoor!

Babette
23 mei 2022

Was goede eerste ervaring! Veel krab wel in de mixed menu opties. Prima, goede kwaliteit en netjes.

Lisa
23 mei 2022
Yangdol
22 mei 2022

Beste sushi. Ik heb nooit zo lekker sushi gegeten. Bedankt.

Loreen Brink
19 mei 2022

Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel, wij bestellen zeker nogmaals!

Stella De swart
14 mei 2022

Wij zijn blij dat Goldfish Sushi&Poke in “de Transvaal “is gekomen in de Pretoriastraat! Heerlijke verse producten! Alles is verrukkelijk de sushi is top en de pokebowl is ook zalig een aanrader!

D Smeding
13 mei 2022

Heerlijke sushi!! Wij gaan hier zeker nogmaals afhalen.

Fatima
12 mei 2022

Schone zaak, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Wij hebben genoten. Zeker een aanrader!

O.
8 mei 2022

Salmonella poke bowl heel erg lekker! Was alleen nog niet klaar op de doorgegeven afhaaltijd!

Awara
8 mei 2022

Beste sushi in Oost!

Mark
3 mei 2022

Good quality at a reasonable price

Stephen
23 april 2022
Jannetta
22 april 2022

Schone zaak, heel klantvriendelijk en het eten is heerlijk!