Reviews from Goldfish Sushi & Poke Amsterdam

Recent reviews

5.0
Britt
26 September 2022
Mariska Stolwijk
18 September 2022
Simone
17 September 2022

Heerlijk verse sushi! Echt een aanrader!

Daphne Fleming
12 September 2022

Erg goed, verse vis en goede rijst.

K
5 September 2022
Hannah
1 September 2022
Alena
26 August 2022

Tasty and high quality šŸ‘

Anoniem
23 August 2022

Heerlijk verse sushi!

Yasmin Charley
17 August 2022

Het was heerlijk! Super lekkere sushi voor een goede prijs

Lo
7 August 2022

Vond de rijst iets te kleverig, maar dat is meer eigen smaak.

Pleun
4 August 2022

Heerlijk is alles bij goldfishsushi allle ingrediĆ«nten zijn vers!De pokebowl is overheerlijk en de sushiā€™s zijn verrukkelijk het is een aanwinst in Amsterdam oost. Goldfishsushi is de allerbeste de mensen die er werken zijn ook vriendelijk de service is zeer goed!

Eli
3 August 2022

Lekker!

Sol
25 July 2022

Heerlijke sushi en poke bowl!

I.
16 July 2022

Heerlijke sushi gegeten. Kwaliteit is zeer goed. Mooiste aanwinst in hartje oost.

Georgina
15 July 2022

Always Delicious! Always 5 stars! Thank you for adapting the request to put less rice it was very tasty and even better if your counting carbs! ;-)

Awara
11 July 2022

Ongelofelijk goed! Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit betere sushi gehad heb.

Josh
10 July 2022

Great quality sushi. Restaurant staff was tremendously friendly.

Marie
3 July 2022

Wat een aanwinst in Oost! Superverse vis maakt goeie sushi!

Nadine
1 July 2022

Beste en lekkerste sushi to go van Adam. Als sushi liefhebber eet ik vaak in de duurdere Japanse restaurants (geen all you can eat fabriek!) Hier wordt de sushi vers en met liefde bereid door zulke lieve eigenaren. Prijs kwaliteit verhouding: 10.

Damiano
30 June 2022

The best in the neighborhood!!

Eli
16 June 2022

Bedankt, het was echt lekker!

David
10 June 2022
Chris
27 May 2022

Echt goed hoor!

Babette
23 May 2022

Was goede eerste ervaring! Veel krab wel in de mixed menu opties. Prima, goede kwaliteit en netjes.

Lisa
23 May 2022
Yangdol
22 May 2022

Beste sushi. Ik heb nooit zo lekker sushi gegeten. Bedankt.

Loreen Brink
19 May 2022

Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel, wij bestellen zeker nogmaals!

Stella De swart
14 May 2022

Wij zijn blij dat Goldfish Sushi&Poke in ā€œde Transvaal ā€œis gekomen in de Pretoriastraat! Heerlijke verse producten! Alles is verrukkelijk de sushi is top en de pokebowl is ook zalig een aanrader!

D Smeding
13 May 2022

Heerlijke sushi!! Wij gaan hier zeker nogmaals afhalen.

Fatima
12 May 2022

Schone zaak, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Wij hebben genoten. Zeker een aanrader!

O.
8 May 2022

Salmonella poke bowl heel erg lekker! Was alleen nog niet klaar op de doorgegeven afhaaltijd!

Awara
8 May 2022

Beste sushi in Oost!

Mark
3 May 2022

Good quality at a reasonable price

Stephen
23 April 2022
Jannetta
22 April 2022

Schone zaak, heel klantvriendelijk en het eten is heerlijk!

Annegien en Emilie
21 April 2022

Het was heerlijke sushi. Tot nu toe de beste die wij hebben gehad. Heerlijke rijst en Chicken Gyoza was ook heel goed. Complimenten.

Lydia
9 April 2022
Pip
8 April 2022