Avaliações de Goldfish Sushi & Poke Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Britt
26 setembro 2022
Mariska Stolwijk
18 setembro 2022
Simone
17 setembro 2022

Heerlijk verse sushi! Echt een aanrader!

Daphne Fleming
12 setembro 2022

Erg goed, verse vis en goede rijst.

K
5 setembro 2022
Hannah
1 setembro 2022
Alena
26 agosto 2022

Tasty and high quality 👍

Anoniem
23 agosto 2022

Heerlijk verse sushi!

Yasmin Charley
17 agosto 2022

Het was heerlijk! Super lekkere sushi voor een goede prijs

Lo
7 agosto 2022

Vond de rijst iets te kleverig, maar dat is meer eigen smaak.

Pleun
4 agosto 2022

Heerlijk is alles bij goldfishsushi allle ingrediënten zijn vers!De pokebowl is overheerlijk en de sushi’s zijn verrukkelijk het is een aanwinst in Amsterdam oost. Goldfishsushi is de allerbeste de mensen die er werken zijn ook vriendelijk de service is zeer goed!

Eli
3 agosto 2022

Lekker!

Sol
25 julho 2022

Heerlijke sushi en poke bowl!

I.
16 julho 2022

Heerlijke sushi gegeten. Kwaliteit is zeer goed. Mooiste aanwinst in hartje oost.

Georgina
15 julho 2022

Always Delicious! Always 5 stars! Thank you for adapting the request to put less rice it was very tasty and even better if your counting carbs! ;-)

Awara
11 julho 2022

Ongelofelijk goed! Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit betere sushi gehad heb.

Josh
10 julho 2022

Great quality sushi. Restaurant staff was tremendously friendly.

Marie
3 julho 2022

Wat een aanwinst in Oost! Superverse vis maakt goeie sushi!

Nadine
1 julho 2022

Beste en lekkerste sushi to go van Adam. Als sushi liefhebber eet ik vaak in de duurdere Japanse restaurants (geen all you can eat fabriek!) Hier wordt de sushi vers en met liefde bereid door zulke lieve eigenaren. Prijs kwaliteit verhouding: 10.

Damiano
30 junho 2022

The best in the neighborhood!!

Eli
16 junho 2022

Bedankt, het was echt lekker!

David
10 junho 2022
Chris
27 maio 2022

Echt goed hoor!

Babette
23 maio 2022

Was goede eerste ervaring! Veel krab wel in de mixed menu opties. Prima, goede kwaliteit en netjes.

Lisa
23 maio 2022
Yangdol
22 maio 2022

Beste sushi. Ik heb nooit zo lekker sushi gegeten. Bedankt.

Loreen Brink
19 maio 2022

Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel, wij bestellen zeker nogmaals!

Stella De swart
14 maio 2022

Wij zijn blij dat Goldfish Sushi&Poke in “de Transvaal “is gekomen in de Pretoriastraat! Heerlijke verse producten! Alles is verrukkelijk de sushi is top en de pokebowl is ook zalig een aanrader!

D Smeding
13 maio 2022

Heerlijke sushi!! Wij gaan hier zeker nogmaals afhalen.

Fatima
12 maio 2022

Schone zaak, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Wij hebben genoten. Zeker een aanrader!

O.
8 maio 2022

Salmonella poke bowl heel erg lekker! Was alleen nog niet klaar op de doorgegeven afhaaltijd!

Awara
8 maio 2022

Beste sushi in Oost!

Mark
3 maio 2022

Good quality at a reasonable price

Stephen
23 abril 2022
Jannetta
22 abril 2022

Schone zaak, heel klantvriendelijk en het eten is heerlijk!

Annegien en Emilie
21 abril 2022

Het was heerlijke sushi. Tot nu toe de beste die wij hebben gehad. Heerlijke rijst en Chicken Gyoza was ook heel goed. Complimenten.

Lydia
9 abril 2022
Pip
8 abril 2022